Tuesday, May 15, 2007

PEPETE FACTORY

Pepete factory
Haha...
Asta mi-a venit in minte si m-am gandit sa impartasesc un episod amuzant…
Se intampla acum vreun an…uhu cum mai zboara timpul… eram pe strada Londra (paradoxal), nr.16, la apartamentul 5, o cladire veche dar boema asa de fel, intesata cu babutze curioase la pe etaje, cu nasul printre flori si la o shueta cum prindeau ocazia…si cu una deosebita asa de fel… sa zicem .. o idee sarita…dar parasimpatica de fel.
Eram cu alde surorile (Sister&Co), la parter in casutza noaaastra…cuibushor de nebunii… cum intrii in impunatoarea agentie, dai de un hol mare si expresiv, caci era dichisit cu o canapea ultimul racnet, cumparata inainte de decorarea casei, fara spatar, doar cu manere laterale … care a dar mult de cap datorita culorii turbato-dragutze :) hehe… roshie. Tin sa mentionez ca minunata a fost achizitionata inainte de mobilarea sediului asa ca decorul a fost sa spunem… asezonat.
Prima camera pe stanga era client service (yuhuuu) pardon – brand service, uitasem de ultima denumire… in fine… in 2 –3 cuvinte.. del, cati (hehehe – catainca intre prieteni), moni si eu.
3 birouri de lemn masiv erau lipite la perete ca sa formeze un L, un shevalet cu un ditai pin board-ul agatat de el si pe ceilalti pereti, de la stanga la dreapta, un geam, un dulap absolut mirobolant si pe cat de inedit pe atat de greu de utilizat(ca sa nu spun inutil...:) cu ushi cu geam sherpuit… o delectare cand venea vorba de operatiunea monstru: deschis-inchis) si apoi pe ultimul perete o frumusete de usha ha…sa nu uitam de o lustra deosebita, de hartie creponata de sute de euro asa ca la soare te puteai uita da la ea ba… de atins nu mai zic.
Era dragutza asa camera noastra, cu un perete gri, vopsit cu lavabila, celalalt cu tabet bordeaux, cu striuri pe care statea minunatul (dulap), langa care erau inshirate care mai de care mostre, sticle, cutii, pe care nu stiam cum sa le mai ascundem cand venea vorba de curatenie…
Camera era mult mai mica decat va puteti inchipui da’ era indeajuns de buna pentru pepete factory care avea sa faca istorie hahaha… adica noi 4
Si daca tot am ajuns la capitolul introducing,,, trebuie sa continui cu …
Deliones sau Del sau… (sunteti pregatiti) RoboDelia… ah ce amintiri – robodelia a fost ultima nascocire de cand tanara speranta a industriei publicitare isi luase intr-atat de in serios rolul crucial in ascensiunea firmei incat cu greu mai puteam sa o scoatem din starea de transa…in momentul in care “scria mailuri la client”… si cine ar putea uita “Draga Narcisa/ Draga Gabi, Va rog sa gasiti atasat…. Multumesc, Delia” hihi, asta era exprimarea stas, arma secreta si super profi a unui client service de succes.
Asadar la scurt timp, mailurile catre del sunau numai in genul “Draga Delia, te rugam sa gasesti atasata solicitarea de a iesi la o tigara :)))”
Domne’ daca era constiincioasa… era! Noi ceilalti pui de lele in schimb ne invarteam ca niste cuie in caldare in jurul ei, intr-o mare veselie…
Expresia cu care va ramane in istorie: “Iar ma f**e asta la cap” si “Bu**giu’ masii” (ma abtin sa denumesc brandul)
Introducing… Moni…
Moni – plannerul care s-a lasat pacalit de expresia (client service face si panning) (“Eu nu vreau sa fiu client service” )… intr-adevar..teroare in vestul salbatec caci Moni nu era atrasa de exprimari mai sus mentionate si conversatii/negocieri interminabile cu nush ce furnizori neseriosi…ba mai mult… simteam cum cade in gol la solicitari extreme de gen si face dreapta imprejur urgent, unu un tremur nervos si se duce sa fumeze o tigara sa se linisteasca…
Moni o sa ramana intotdeauna vie prin prezentarea ei de neuitat asupra Romaniei…era un studiu incredibil de lung despre istorie/consumatori/comportament si tooot felul de informatii… la care a avut cred ca 3 prezentari in fata agentiei care au fost rand pe rand demontate…si uite asa o vedeai pe Moni toata ziua buna ziua roshie ca un gogoshar ..sa moara cu prezentarea de gat…alta ba..
Expresie cu care o sa ramana in istorie: “Eu nu mai suport/ pe cuvant!”
Catainca :)...
Nu pot sa nu adaug un smiley face, si o dunga verde
Catainca veshnic cu un ranjet mare cat o zi de post, care mai baleta from time to time intr-o repetite de teatru, in nu stiu ce melodie. Catainca viseaza sa fie actrita sau regizor, nici ea nu s-a hotarat inca, dar e unul din putinii oameni care stiu ce inseamna sa fi perseverent…asadar sub o imagine trendy flendy, aiurito-amuzanto-tragica si mai ales sub un mare breton care intra fixxx in ochi, Catinca ascunde strategii bine definite si linii drepte… dungi verzi dar exacte sa le spunem.
Catainca o sa ramana clar si definitiv in istoria Sis prin OVR HCB LSD si Supradain (Supradyn) hehe .. brand moshtenit de la stramoshii almescieni.
OVR HCB LSD este proiectul de suflet totusi…cu mama leslie si company care I-au mancat neuroni, nervi, rabdari, unghii, par, deplinatati mintale… si nu ma intelegeti gresit… cele mai sus mentionate sa spunem ca secerau intreaga echipa cand se intamplau.
Expresie cu care o sa ramana in istorie : “Stii ceva?.. Ia Fuck Off”
Vai ce oroare… ce delir cand ne-am primit denumirea…pe care in continuare cand o aud imi vine sa rad cu sughitzuri… fetele au luat-o drept ofensa asa de mare incat parol ca nu mai vorbeau cu Tudorica.
A venit intr-o zi de vara, umbrita totusi de flori de tei din fata geamului, in care tanarul mai sus mentionat, apare ca o boare in camera prea mica si ne spune “PPT FACTORY”
Introducing Tudorica, Tud sau mai simplu Tudor, art-ul agentiei, cu un carilont in sus si unul in jos, cand cu barbishon, cand fara, un individ extrem de simpatic si imprevizibil.
Expresia cu care o sa ramana in istorie “Maaaaaaaaamaaaaaaaaaa cat de tare!!! Ce idee mi-a venit”
Intorcandu-ne la alde pepete….
…ce furtuni, si procese de analiza la tigara… si intoarceri pe fata, pe dos , pe fata si iar pe dos s-au intamplat ca sa se ajunga la concluzia ca pana la urma Tudor a vorbit serios, si a facut mishto de noi… si vai ce jale, ce jignire, ce calvar :)))))
Si nu stiu altii cum sunt, dar eu de fiecare data cand mai dau o prezentare (un pepete) ma busheste un ras inecacios si ma izbesc o serie de senzatii si amintiri incredibile… cu gandul la draga mea PEPETE FACTORY

PS: ca sa nu va las in suspans… dupa 1 an proudly presenting evolutia deosebitelor...Pepete Factory:
RoboDelia – Client service HEADVERTISING
Moni- Planner Leo Burnett
Catainca – Client Service Grafitti BBDO

2 comments:

Madalina Lazar said...

he he, PPT Factory, numai Theodoryus putea sa scoata asa ceva. Stateam si ma intrebam la inceput ce dracu e cu pepete, de la ce vine, si faptul ca puneam accentul pe prima silaba nu ajuta deloc... Intr-adevar, atat cat am mai prins si eu, a fost misto. Avea farmec camera aia a voastra; de fapt, era singura in care ma simteam bine. Si ma bucur si ca ati ajuns care incotro, insa cel mai mult o invidiez pe catinca, pentru panoul de baschet din curte...

Oameni Si Fluturi said...

hehe asta nu stiam... mrrr indeed