Sunday, March 04, 2007

asta e pt tine snow:)

The long blondes concert review:)
acum vreo sapt jum am dat un concert autohton, underground.... pe scurt: formatii necunoscute... nume obscure... blank total.
Norocul a fost ca am fost insotiti de oameni de-ai locului (thx Jo and Bags) care ne-au introdus in partea nemediatizata a Londrei...
Si uite asa am ajuns intr-un fost teatru (Astoria)... o constructie maaare cu 2-3 nivele... mese...scena mare... serios... daca nu stiam ca sunt formatii dubioase as fi spus ca dupa cum e organizat totul o sa cante cel putin placebo( asta facand comparatie cu scena pe care au avut-o ei la arenele romane in buc).
Toate bune si frumoase... ne-am avantat prin multimea entuziasta si ne-am gasit un loc strategic , bine sprijiniti de o balustrada si de cutiile de bere:)) si eram gata fericiti sa auzim un british pop-indie-underground...god knows what style:)
Surprize surprize... sau stupize stupize... cum vreti sa o luati.... cert e ca nu a fost chiar asa cum ne imaginam... primele 2-3banduri ...as spune ca au fost jalnice... si as fi generoasa clasandu-le ca si jalnice:))
eh.,.. dezamagirea isi facea loc putin pe figurile care nu mai zambeau asa de tare... cand a venit salvarea serii...
The long blondes, adica 3 fete brunete cu picioare lungi pana in tavan si 2 baietzi blonzi:))
Au avut un show foarte tare - se vedea ca au incredere multa in ei... si ca stiau ca pushtimea ii iubeste... au cantat interesant... nu exceptional insa a fost singurul moment muzical pe care il pot defini din seara respectiva.
Exista music videos cu ei si pe you tube pentru cei care vor sa afle mai mult.
Una rece...una calda... altfel nu cred ca se putea.
Asadar rezumat: scena geniala - locatie impresionanta (teatrul) - voci execrabile si bunicele
Nu le poti avea pe toate:))
si inca una: din capitolul cultural shocks: la sfarsitul show-ului celor de la the long blondes noi ne asteptam ca multimea care in timpul melodiilor era in extaz - ne asteptam ca ei sa izbucneasca in ovatii or I dunno... cert e ca... au fost cred ca 2 aplauze... si atat... si ei saracii au revenit la un bis chinuit.:)))
daca erau la noi.... si oamenii ii placeau.... nu cred ca ii lasau asa usor sa se dea jos de pe scena.
In curang o sa merem la un nou gig... and i'll keep u posted!

cu respect,
scriitorul de serviciu

1 comment:

snow said...

Multam de review. Sincer, sunt putin uimit de cat de tare seamana impresia ta despre event si formatii cu cea a lui Dan. Ma asteptam ca tie sa iti fi placut mai mult The Long Blondes decat lui, fiindca am vazut si eu un video de-al lor pe YouTube si era chiar bunicel (sau "interesant nu exceptional" cum zici si tu). Se pare ca totusi i-am judecat prea repede dupa numai o piesa.
Mai astept si alte review-uri.

Semnat,
un cititor fidel :P