Thursday, September 07, 2006

ne schimbam?




Cand te arde pielea si ti se incretesc buzele de greatza pentru un sistem de rahat in care traiesti..iti vine sa plangi inauntru si sa blestemi viata.
iti este sila efectiv de mizeria de zi cu zi, de oameni cu par de aur si suflet mucegait demult, care se hranesc din energia celor din jur.
Monstrii astia flamanzi care te storc ca pe un burete de ultima picatura de viatza pe care o ai in tine..cu maini negre neingrijite si cu haine patate de uratzenia sufletului...ala mic si zbarcit care mai are o secunda si moare inauntru.
Nu mai vreau sa vezi lampi de cristal care lumineaza negrul dinauntrul lor, si te uiti la ele si ti se face frica si iti vine sa plangi si sa fugi undeva cat mai departe de nenorocirea asta...sa simti ca mai poti sa traiesti din cand in cand si sa te reanimezi din simtirea aia pe care nu vrei sa o lasi sa moara
Sa arda birourile din lemn de papua noua guineea cu un stil barocco-modernisto-de prost gust... de 2 bani, de arta de rahat pe care o vezi si trebuie sa zambesti cand te intreaba cum ti se pare...cu dulapuri inutilizabile si defecte ca si mintile lor. Sa arda!
Sa vina tornada si sa ia pe sus canapele fara uz si calculatoare albe cu miez stricat. Sa ia pe sus birou' ala cu tot cu ea sa o invarta si sa o arunce departe de noi astia vii, sa mearga in tara lor neagra cu gunoi la geam in loc de flori. Sa-si bea veninul din sange si sa nu ne mai ocarasca, sa sufere incet si sigur ..sa se intoarca roata...
Sa le moara sufletele mizerabile... macar asha le crutzam de chinul prin care trec zi de zi!
Sa arda... ca poate asha s-or purifica...poate ca in alta viatza
Sa lase omenirea sa supravietuieasca..sa se mai vada si un curcubeu dupa furtuna, nu un desen alb negru cu umbrele grii si oameni tristi.
Sa nu mai puna la intrare semne de bine ati veni ci fugitiiiii...fugitiiii... fugiti cum o sa fugim si noi cand ne eliberam.
Sa mergem pe campuri, sa sorbim din chemarea nebuna a sufletelor care nu mor.
Sa nu ii lasam sa ne ia tineretea si fericirea.
Pe nici unii!


Sa nu uiti ca tu... esti IMPORTANT, ca tu ai licarire in ochi si soare in inima... sa cureti cu guma de sters dungile negree, sa iei o carioca si sa le faci verzi, cu raze galbene si mari, cu flori si fluturi si un orizont albastru si larg...sa respiri si sa nu mai tusesti... ca nu asa erai.. ca ai viata in tine si nu ura...ca iubesti si d'asta esti iubit!

Vreau sa simti cum o sa arda iarasi focul viu inauntrul tau si sa te aud razand si sa fii ca inainte...
vreau sa vad cerul albastru deasupra ta si nu o lampa scumpa si atat de lipsita de sens, care iti vegheaza fiecare pas, fiecare soapta, care te sufoca si te urmareste neincetat.

Vino copile si razi la soare!
Vino si zboara ca tu poti !
Fugi de oamenii rai si stai langa ai tai, si uniti-va si schimbati lumea, si faceti din negrul mortii... iubire, si din ploaie, cer senin, si din vipere pasari maiastre, si din nimic, frumusetze.. si numai atunci o sa fim fericiti si o sa transmitem asta si la altii....


No comments: