Friday, April 14, 2006

vidraru








Daca ma intrebati pe mine ce e special la vidraru probabil ca v-as spune: "Habar n-am! Aaaaa... it's quite big???". Dar n-am nici cea mai mica idee de ce merge lumea acolo. Pentru peisaj poate, desi nu este unul dintre cele mai grozave. Pentru baraj poate... you got me here, in cazul asta n-am termeni de comparatie, nu-mi amintesc sa fi vazut alte baraje, decat cele pe care le faceam cand eram pici in cate un parau mocirlos. Eu oare pentru ce am mers???

1 comment:

Anonymous said...

de ce merge lumea la vidraru?
nu merge pentru gunoiul ala din apa sau pentru niste scari stupide care duc la o statuie de-a dreptul grotesca facuta din fier... nu merge pentru apa care are o culoare pierduta in zare sau pentru vaporashul care face o tura jenanta de 30 min maxim pe apa in jurul malului. si pana la urma de ce merge lumea acolo?
asta nici eu nu pot sa o spun...
pot insa sa imi dau cu parerea in ceea ce piveste persoana mea...
eu am mers la vidraru pentru oamenii cu care am pasit acolo, pentru a vedea zambetul lor brazdat de soarele cu dintzi si pentru a ii simti aproape de mine.
Am mers la Vidraru pentru 3 Doamne...si toti 3.. pentru un aparat foto care a zburdat prin maini jucause si pricepute, pentru o mustatza balaie si pentru o mangaiere pe frunte.
D'asta mi-a placut bai mie la Vidraru.. si-as mai merge tot pentru asta...